LPG Behandling

LPG – en helt naturlig behandling som ger dig ett lyft

LPG är en patenterad, godkänd och helt naturlig icke-kirurgisk metod för kroppsskulptering. En LPG-behandling reducerar celluliter, stramar till din hud och lindrar muskelvärk för ditt välbefinnande.

Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri konsultation så kan vi berätta mer om LPG och hur vi kan hjälpa dig. Vi lägger upp en skräddarsydd behandlingsplan efter dina behov och önskemål.LPG behandling - vacker kropp

En behandling som används inom flera områden

LPG Endermologie används inom flera områden: skönhet, sport/fitness och fysioterapi/medicin. Metoden har ett starkt vetenskapligt stöd och vi rekommenderar att du genomför en eller två behandlingar i veckan tills det önskade resultatet har uppnåtts.

En LPG-behandling är en mekaniskt massagemetod som bygger på samma grundprincip som lymfdränage och bindvävsmassage. En maskin utför massagen med hjälp av vakuum och motoriserade rullar. Huden dras försiktigt och skapar hudveck i olika form, tjocklek och djup. Detta leder i sin tur till ökad cirkulation och ämnesomsättningen. Massage med LPG gör att lymfcirkulationen blir bättre och att slaggprodukter, överflödig vätska och toxiner lämnar kroppen lättare.

LPG-behandling – några av fördelarna

 • Huden stramas upp.
 • Fina linjer och rynkor reduceras.
 • Hudens naturliga stöd förstärks.
 • Påsig, trött och glåmig hud motverkas.
 • Blodcirkulation och lymfdränage förbättras
 • Produktionen av kollagen och elastin ökas och stimuleras.
 • Smidigare och fastare hud.
 • Huden från en ungdomlig lyster.
 • Dekolletage slätas ut och stramas upp.
 • Ärr reduceras och blir mindre synliga.
 • Dubbelhaka och svullnad reducerar.

Utbildade och diplomerade terapeuter

Våra utbildade och diplomerade terapeuter utför LPG efter att ha lyssnat noga på dina drömmar och önskemål. Vi behandlar både kropp och ansikte med 100 procent naturlig teknik.Vi utför alla våra behandlingar efter kundens önskemål. Vill du rådgöra eller har några frågor är du välkommen att kontakta oss.

En LPG-behandling tar ungefär 35 minuter och efter runt 6-8 tillfällen så börjar resultaten synas. En grundbehandling för celluliter genomförs 14-24 gånger, 1-2 gånger i veckan. Behandlingen bör sedan underhållas 1-2 gånger per månad.

LPG-behandling stimulerar vävnaden

LPG är en mekanisk bearbetning som stimulerar och separerar vävnaderna. Den processen får igång kroppens egna system att göra sig av med lagrat fett.

Massagen får fettcellen att släppa fettet och därmed minska. Dessutom reducerar behandlingen celluliter och andra ojämnheter och ger dessutom en slätare och vackrare hud. Kollagen- och elastinbildningen stimuleras och tillväxten av celler främjas. Detta gör att rynkorna blir mindre synliga och hyn får tillbaka sin lyster.

Perfekt för idrottares återhämtning

Även lederna kan dra fördel av en LPG-behandling. Tekniken mjukar upp och stelnaden runt lederna minskar. LPG stretchar, mjukar upp och mobiliserar vävnad, senor och utan smärta.

Även elitidrottare och personer som tränar mycket kan dra nytta av LPG-tekniken. De motoriska funktionerna förbättras, cirkulation och dränage – alla aspekter är avgörande för att prestera på idrottsarena. Dessutom hjälper LPG till med återhämtningen och lindrar smärta efter träningen.

Låt oss utföra en LPG-behandling så kommer du att känna dig fräschare och må bättre.

Vi är specialister på LPG