Permanent hårborttagning med laser

Hårborttagning med laser i Solna, Sundbyberg, Bromma

Innovativ permanent hårborttagning för alla hudtyper året runt

Primelase HR är en innovativ diodlaser-teknik med högsta effekt på marknaden (4800w). Det som gör behandlingen extra unik är att primelase arbetar med kortare pulser och mer energi, vilket är idealiskt för svårbehandlat hår.

Den dynamiska eller smärtfria inställningen är en annan unik egenskap som primelase har. Dessa inställningar gör att vi kan utföra behandlingar helt smärtfritt, även för personer med grövre hår.

Primelase är inte bara effektiv utan även säker. Utrustningen har ett system som kallas för "crystal freeze" som är ett exklusivt kylsystem som konstant och automatiskt kontrollerar temperaturen vilket gör behandlingen mycket säkrare.

Välkommen att kontakta oss på Sundbybergs Laserklinik – vi erbjuder våra kunder permanent hårborttagning med laser för kunder i Solna, Sundbyberg och Bromma.


Frågor & svar

Hur många behandlingar behöver man göra?

Hårborttagning med laser kräver flera behandlingar eftersom att vi endast kan eliminera hår i växtfas. Antalet behandlingar varierar beroende på vilket område som behandlas, hårets tjocklek och färg samt hudtyp.

Vad bör man tänka på innan/efter en behandling?

Man bör undvika att sola huden som ska behandlas, använda brun utan sol-produkter. Under hela behandlingskuren får man inte noppa, vaxa eller använda någon annan hårborttagningsmetod än rakning.

Är behandlingen smärtsam?

Behandlingen är i stort sett smärtfri, men vissa patienter kan dock känna sig lite obehag och värme från lasern.

Får man permanenta resultat med primelase?

Primelase eliminerar aktiva hårsäckar permanent (hår i växtfas) genom flera behandlingar. Vissa tillstånd i livet, som exempelvis hormonella förändringar, kan dock väcka vilande hårsäckar till liv.

Har primelase några negativa effekter?

Risken för negativa effekter med primelase är minimal. Det som kan hända är att huden blir röd och att hårsäckarna som blivit behandlade svullnar upp. Detta är normalt och övergående.

Hur lång tid tar en behandling?

Det beror på hur stort behandlingsområdet är. En överläpp kan ta fem minuter och underarmar eller ben från 15-45 min.

Hårborttagning med moderna metoder

Lider du av oönskad och besvärande hårväxt som du vill bli av med för gott? Välkommen till oss för att avlägsna denna med permanent hårborttagning. Vi använder den modernaste utrustningen som lever upp till internationella krav. All utrustning har genomgått rigorösa kontroller i vetenskapliga studier – allt för din trygghets skull. Samtliga behandlingar genomförs av välutbildad, certifierad personal med lång erfarenhet av tekniken.

Välkommen att kontakta oss på Sundbybergs Laserklinik om du vill veta mer eller boka tid. Vi är det trygga alternativet när det handlar om hårborttagning i Solna och Sundbyberg.


sundbybergs laserklinik

Vi är specialister på primelase